Новини

    Фирма "Агапи стил" вече 25 години произвежда кошери и аксесоари за тях. Богатата гама продукти, които предлагаме на пазара, са утвърдени през годините и са израз на традициите и креативността ни в областта на пчеларството. Ние с удоволствие ще Ви консултираме кои кошери и аксесоари биха били най-подходящи за вашия пчелин. Обадете ни се.
    На започналото на 6 февруари Международно изложение-договаряне ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2020 фирма Агапи Стил 98 ЕООД представя своята богата гама от пчелни кошери и аксесоари за тях. Продуктите на фирмата се отличават със своето качество и са налични на склад. Агапи Стил 98 е традиционен участник в най-голямото събитие в пчеларския бранш в България. Заповядайте на нашия щанд до 09.02.2020 г. в City Center “Mania Tower” (бивш хотел „Плевен”). Очакваме Ви!
    Агапи Стил 98 ЕООД ще представи своите продукти на Международно изложение-договаряне ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2020, което ще се проведе от 6 до 9 февруари 2020 г. в City Center “Mania Tower” (бивш хотел „Плевен”).
    © 2024 "Агапи Стил 98" ЕООД. Всички права запазени.